Image Alt
<Mässöversikt/>

Om Franchise Fair

Upptäck_nya_möjligheter

Skapa värdefulla kontakter

Detta är ett nytt evenemang för företagare att kunna träffas och inspireras av de franchisekoncept som finns i Sverige för att börja nästa kapitel i sin professionella karriär.

För franchisegivare är det en unik möjlighet att presentera sitt koncept och att interagera och inleda konversationer med framtida franchisetagare om att uppfylla sina mål.

Ladda ner Eventday Magazine här >

Förbered

Vår mötesplanerare är ett mycket användbart verktyg som hjälper dig att planera din dag. Du bör se till att du har klart för dig vilka dina viktigaste mål för dagen är, och de saker du verkligen behöver veta om dina potentiella nya franchisetagare. Om du är besökare, så kommer du vilja lära dig om konceptens franchisemodeller, support som du kan få och hur det är att vara en del av deras gemenskap.

Erfarenhet

Detta evenemang har designats av specialister inom franchising med ambitionen att skapa en miljö och verktyg för att underlätta dialog och nya kontakter. Förutom att det går att förboka möten kommer du att kunna interagera med personer direkt genom chattfunktionerna i montern. Vi vet att det kommer att bli en hektisk dag så Masterclass-seminarierna kommer också att vara tillgängliga att se senare på vår YouTube-kanal.

Sprida kunskap

Ett antal partners kommer också att finnas på plats under dagen för att dela information om sina produkter och tjänster som kan vara till nytta för dig, oavsett om du är en person som startar ditt första företag, entreprenör med flera företag som vill skala upp eller en etablerad kedja som är intresserad av att expandera internationellt.

Q&A -Frågor och Svar kommer att vara öppet hela dagen för besökarna för att fråga om råd, dela kunskap och insikter och som vi ser kommer att återskapa den generositeten och support från franchisegemenskapen som finns.

Missa_inte!

Uppdateringar och nyheter skickas till din inkorg

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Fantastiska_partners

Ett särskilt tack till följande företag

Huvudpartner

Partners