Image Alt
<Mässöversikt/>

Svenska Marknaden

Sverige_utmärker_sig

En attraktiv marknad

Sverige är världsledande inom innovation med välutbildad arbetskraft, hungriga konsumenter, smidiga affärsprocesser och en öppenhet för internationellt ägande vilket gör Sverige attraktivt för internationella varumärken. Ofta betraktas Sverige som porten till Norden och rymmer 10 miljoner invånare. Köpkraften är bland de högsta i Europa, vilket gör Sverige till den perfekta platsen för att etablera sig i regionen.

Du kan ta reda på mer information om den svenska marknaden, konsumenter och viktiga detaljhandelsområden genom att se den interaktiva Retail Guide Sweden eller ladda ner Svenska Franchise Föreningens och HUIs undersökning ‘2019/20 Franchise Barometer’- nedan.

LADDA NER

Franchise Group

Franchise Group, som bildades 2006, har samlat på sig en ojämförbar erfarenhet genom konsultarbete och rådgivning till franchiseföretag inom alla branscher över hela Norden. Konsultteamet består av specialister som täcker alla branscher och tillhandahåller tjänster däribland; skräddarsydda affärsmodeller för franchising, rekrytering av franchisetagare, värdering och exits, lokalsökning, handböcker samt internationell expansion.

Franchise Finder

Den största portalen för franchiserekrytering på de nordiska marknaderna. Förutom möjligheterna för franchisegivare att presentera sitt koncept samt möjlighet för intressenter att skicka in intresseformulär, innehåller sidan också användbar information, guider och råd för de potentiella franchisetagarna.

Svenska Franchise Föreningen

Svenska Franchise Föreningen är en intresseorganisation som i mer än 40 år verkat för att franchise som företagsform ska utvecklas och bedrivas klanderfritt. Vi är medlemsorganisationen för dig som arbetar med franchise, både som franchisegivare och som franchisetagare.
Tillsammans med en mängd experter (våra partners) och andra duktiga franchisegivare och franchisetagare inom olika områden skapar vi en plattform för din verksamhet, där du som fullvärdig medlem får en kvalitetsstämpel, möjligheter till erfarenhetsutbyten med andra franchiseföretag och tillgång till den bästa kompetensen på marknaden.

Business Sweden

Business Swedens syfte är att hjälpa svenska företag att öka sina internationella intäkter och för internationella företag att investera och expandera i Sverige. För svenska företag tillhandahåller vi strategisk rådgivning, försäljning och driftstöd. För internationella företag ser vi till att de kan lita på vår kunskap, erfarenhet och vårt omfattande nätverk för att identifiera nya affärsmöjligheter och uppnå en snabbare avkastning på investeringen. Business Sweden finns på 50 av världens mest lovande marknader och ägs av den svenska regeringen och branschen, ett partnerskap som ger tillgång till kontakter och nätverk på alla nivåer.

Missa_inte_detta!

Uppdateringar och nyheter skickas till din inkorg

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Fantastiska_partners

Ett särskilt tack till följande företag

Huvudpartner

Partners