>Nyheter >REITAN CONVENIENCE SWEDEN: 7-Eleven och Pressbyrån

REITAN CONVENIENCE SWEDEN: 7-Eleven och Pressbyrån

Visste du att varje dag betjänas 350 000 kunder i de fyrahundra 7-Eleven och Pressbyråbutikerna i Sverige? På Franchise Fair 2021 kommer REITAN CONVENIENCE SWEDEN att ställa ut med båda dessa välkända och mycket framgångsrika franchisevarumärken.

7-Eleven har passion för människor på språng. Den lokala och schyssta lilla butiken med ett brett och matigt erbjudande, produkter som löser vardagliga problem samt ett personligt bemötande.
Pressbyrån är Sveriges modernaste kiosk. Vi är det snabba och enkla alternativet, alltid tillgängliga vid knutpunkter med ett brett utbud av varor för den moderna kunden i farten. Pressbyrån har 2007 och 2018 blivit utsedd till Årets Franchisekedja.

REITAN CONVENIENCE SWEDEN arbetar ständigt med att utveckla och stärka sina varumärken och kunderbjudande genom att följa trender såsom ”food on-the-go”, ”hälsosam livsstil” och hållbarhetsfokus samtidigt som en ständig utveckling av butikskoncepten pågår.

Om du vill veta mer om möjligheterna att starta franchise med varumärkena 7-Eleven och 30 så registrera dig för att delta gratis på vårt evenemang: https://bit.ly/3y2NTau

#FranchiseFair2021 #FranchiseGroup #CreatingValuableConnections #FranchiseOpportunities #pressbyrån #7eleven