Hantering_personuppgifter

Policy

Personuppgiftspolicy

Franchise Fair är ett varumärke som ägs och drivs av Franchise Group Nordic AB (556658-6615), Karlavägen 12, Stockholm (nedan Franchise Fair).

Franchise Fair är ett evenemang som förmedlar kontakt mellan franchisegivare och personer som är intresserade av att bli franchisetagare.

 

Hantering av personuppgifter

Franchise Fair samlar in personlig information om dig genom att du fyller i en intresseanmälan. Syftet med detta är att kunna hjälpa dig att bli franchisetagare och att få kontakt med företagen som är franchisegivare.

När en intresseanmälan fylls i skickas uppgifterna till det aktuella företaget, i vissa fall skickas informationen till en av företaget anlitad extern rekryterare. De uppgifter som skickas vidare är de som angivs i formuläret. Företaget kommer att kontakta dig genom de uppgifter du har angett i formuläret.

Dina personuppgifter kommer inte att under inga omständigheter genom oss säljas, hyras ut eller på andra sätt upplåtas till annan part än angivet här.

Franchise Fair ansvarar inte för de franchisegivare hantering av dina personuppgifter.

Vill du veta vilka personuppgifter som Franchise Fair har samlat in om dig så är du välkommen att kontakta oss. Vill du att dina personuppgifter raderas så gör vi det på begäran utan förbehåll. Vänligen kontakta oss på hej@franchisefair.se

Har tackat ja till att vara prenumerant på vårt nyhetsbrev sparas din e-postadress tills att du inte längre vill prenumerera, övriga uppgifter raderas efter 36 månader.