>Nyheter >Partner: Global Franchise

Partner: Global Franchise

Breaking news … .. Global Franchise är nu mediapartner på Franchise Fair 2021 och kommer att hjälpa till att sprida budskapet om vårt evenemang till deras internationella läsekrets. Deras tidning är högt ansedd i franchisevärlden och känd för att producera kvalitetsinnehåll för investerare och entreprenörer, och finns nu också tillgänglig via deras digitala plattformar och evenemang. Vi är mycket glada över att ha dem ombord för att stödja oss och för att berätta om den svenska marknaden som en fantastisk möjlighet för internationella varumärken.

Du kan se / ladda ner deras senaste utgåva av Global Franchise via den här länken: https://bit.ly/3dUquA1 och vi rekommenderar definitivt att du blir prenumerant för att se till att du inte missar de senaste branschnyheterna, insiktsfulla rapporter och kommande event.

För att komma i kontakt med internationella franchisevarumärken som vill etablera sig i Sverige, registrera dig gratis för att delta i virtuella mässan- Franchise Fair 2021 den 27 maj. https://bit.ly/32SnqOF