>Nyheter >Huvudpartner: Baker McKenzie

Huvudpartner: Baker McKenzie

Vi är mycket stolta över att meddela att Baker McKenzie Stockholm är en av våra huvud partners och kommer att ställa ut på Franchise Fair Fair 2021. De är en av världens ledande advokatbyråer och kombinerar ett komplett juridiskt erbjudande med en omfattande erfarenhet inom franchising.  Stockholmskontoret har en lång historia inom franchising och är också partner i Svenska Franchise Föreningen.

Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerad juridisk rådgivning till några av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. Idag har Baker McKenzie mer än 13 500 anställda i 77 kontor i 46 länder. Deras styrka ligger i förmågan att anta en ny typ av tänkande och använda banbrytande juridisk teknik för att hjälpa kunder att övervinna utmaningarna att konkurrera i dagens nya världsekonomiska ordning.

Ta chansen att träffa Partner Mattias Hedwall, hans team och lyssna på deras Masterclass inom juridik, under Franchise Fair 2021.

#FranchiseFair2021 #FranchiseGroup #CreatingValuableConnections #FranchiseOpportunities #FranchisingStrongerTogether #BakerMcKenzie #SvenskaFranchiseFöreningen