>Nyheter >Lindex – Together for a greater impact

Lindex – Together for a greater impact

Lindex är ett av Europas ledande modeföretag och en framgångsrik svensk export som ett inspirerande, prisvärt modekoncept inom dam, barn, underkläder och kosmetika. Lindex högre syfte är att ”empower and inspire women everywhere”. Lindex hållbarhetslöfte är att göra skillnad för framtida generationer genom att stärka kvinnor, respektera planeten och säkerställa mänskliga rättigheter. Av denna anledning är vi oerhört stolta över dem som ett svenskt varumärke men också mycket glada över att de kommer att ställa ut på Franchise Fair 2021.

Johan Isacson, franchisedirector berättar hemligheten bakom varumärkets tillväxt inom franchise ”Vi förstår och respekterar de olika kulturerna inom varje marknad där vi finns. Vi bygger också starka relationer med våra franchisepartners och skiljer inte på våra partners verksamheter och Lindex egen. Förtroendet mellan våra partners och Lindex är mycket starkt – deras problem är våra problem, deras framgång är vår framgång. ”

Förra året vann de den eftertraktade Global Franchise Award ”Best Emerging Franchise” och ”Highly commended” -utmärkelsen i kategorin ”Rising Star” vid RLI Global Awards.

Ta reda på mer om möjligheter och Lindex, registrera dig gratis: https://bit.ly/3f8uGM5

#togetheratlindex #FranchiseFair2021 #FranchiseGroup #CreatingValuableConnections #FranchiseOpportunities #FranchisingStrongerTogether