>Nyheter >Kinga Städ – Städ för hem och företag

Kinga Städ – Städ för hem och företag

Vi vill presentera dig för Karin som är ägare till Kinga Städ en städtjänstleverantör för privatbostäder och företag. De är ett modernt, tekniskt, flexibelt och kundvänligt städföretag som ställer höga krav på alla stegen av städning och arbetar hårt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Kingas mål är att förenkla våra kunders vardag, oavsett om det är en vanlig eller tillfällig städning av ditt hem, kontor, butik eller lager – vilket frigör din tid personligen eller gör det möjligt för dig att fokusera på viktiga områden i ditt företag.

Som franchisetagare kommer du att vara i ett mycket rent och säkert par händer. Karin leder personligen utbildningsprogrammet för Kinga Academy och en affärscoach hjälper dig under hela din franchise-resa. Huvudkontoret ger dig allt operativt stöd du behöver och producerar välpolerade professionella marknadsföringskampanjer som du kan anpassa för att skapa lokalt skräddarsydda material.

Du kan träffa Karin Kotteby och medlemmar i teamet på Franchise Fair den 27 maj. Ta reda på mer om deras franchisemöjligheter genom att registrera dig för att delta i vårt evenemang gratis: https://bit.ly/3f4i7T4

Kinga AB #BlienKinga #FranchiseFair2021 #FranchiseGroup #CreatingValuableConnections #FranchiseOpportunities #FranchisingStrongerTogether